Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 21-27 Σεπτεμβρίου 2020

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 21-27 Σεπτεμβρίου 2020

Κριός

Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μερικά επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα. Η φρόνηση και η οργανωτικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Προσέχετε τα εκφραστικά σας μέσα, υπολογίστε σε επιβάρυνση των υποθέσεων σας και μην παίρνετε αποφάσεις σε κατάσταση θυμού ή οργής. Τα συναισθηματικά σας θα έχουν μια μικρή εύνοια η οποία μπορεί να γίνει μεγαλύτερη αν τα διαχειριστείτε έξυπνα. Τα οικονομικά σας, σας βοηθούν να διευθετήσετε εκκρεμότητες, αλλά φροντίστε να κάνετε και τους απαραίτητους διακανονισμούς που θα σας απαλλάξουν οριστικά από περιττά βάρη, άγχη και ανασφάλειες σε αυτόν τον τομέα. Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων και μην αντιστέκεστε σε αλλαγές που έτσι και αλλιώς θα γίνουν. Όσο γρηγορότερα το αντιληφθείτε, τόσο μικρότερο και το κόστος που θα καταβάλλετε.

Ταύρος

Πολύ κίνηση προβλέπεται αυτό το διάστημα τόσο σε οικονομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο Κριό συνεχίζει να βγάζει παλιές υποθέσεις στην επιφάνεια που θα χρειαστούν αντιμετώπιση. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας απαλλάξουν από άγχη, αν βέβαια είναι οι σωστές. Οι περιορισμοί στα οικονομικά σας συνεχίζονται αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε. Επιστρατεύστε όλες τις δυνατότητές σας προς έναν ωφέλιμο σκοπό και καταπολεμήστε συνήθειες που πλέον δεν αποδίδουν. Συμφωνίες, ταξίδια και αλλαγές παραμένουν δύσκολες. Οι ευχάριστες στιγμές όμως δεν θα σας λείψουν και είναι αυτό που θα τροφοδοτήσει το συναίσθημα σας. Φροντίστε και τις ανάγκες της οικογένειας.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε το άγχος σας σε δημιουργική δραστηριότητα. Ακόμα μια φορά στην περίοδο των μεγαλύτερων και γενικότερων αλλαγών γύρω σας,  περνάτε μια μεταβατική φάση. Η συνεχιζόμενη ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό θα αναταράξει τις συνθήκες στην εργασία σας και θα σας επιστρατεύσει στην έξυπνη οργάνωση σε αυτόν τομέα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα βοηθήσει αρκετά τις καταστάσεις και γενικότερα ο Ερμής από τον Ζυγό θα σας εξοπλίσει με πρακτική υποστήριξη. Ο Κρόνος όμως παραμένει σε δυναμική σχέση με τους άλλους μεγάλους πλανήτες  και θέλει πολύ μαεστρία και ευελιξία εκ μέρους σας η αντιμετώπιση των επιρροών του. Κάτι αλλάζει στο προσωπικό σας περιβάλλον και χρειάζεται προσεκτική διαχείριση εκ μέρους σας για άλλη μια φορά.

Καρκίνος

Είναι αρκετά νευρική αυτή η εβδομάδα αλλά καλύτερη από τις προηγούμενες. Σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε ταλέντα και δυνατότητες. Κινηθείτε ψύχραιμα στην καθημερινότητα σας, φανείτε διορατικοί σε συζητήσεις για το μέλλον αλλά και για την διευθέτηση περιουσιακών εκκρεμοτήτων. Διατηρήστε καλή σχέση με το στενό περιβάλλον και αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους όταν μετακινείστε ή οδηγείτε. Οι άλλοι θα προσπαθήσουν να έχουν λόγο σε καθαρά δικές σας υποθέσεις, αλλά εσάς δεν σας συμφέρει να τους εναντιωθείτε. Βρείτε τον πιο έξυπνο τρόπο να περιορίσετε το ενδιαφέρον και τη δυναμική τους και μην τους αφήνετε να μπερδεύουν ακόμα περισσότερο τις εύθραυστες καταστάσεις γύρω σας.

Λέων

Μην μπερδεύεστε με σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και μην παραμελείτε ουσιαστικά προβλήματα που περιμένουν την επίλυση τους. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα παραμένουν δύσκολα ή εσείς έχετε περιορισμό χρήματος και χρόνου για να κάνετε αυτό που θέλετε. Η συνεχιζόμενη ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό,  αναμοχλεύει προβλήματα και τα βγάζει στην επιφάνεια, στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή όπου πρέπει να δώσετε αγώνες. Φροντίστε την καλή σας υγεία, τόσο την ψυχική, όσο και την σωματική. Βρείτε τους κατάλληλους αγωγούς για να διοχετεύετε την ένταση που σας εγκλωβίζει και συνεχίστε την πίστη στον εαυτό σας. Είναι αυτό που σας σώζει στα δύσκολα και που σας επιτρέπει να εξακολουθείτε να είστε δημιουργικοί και ουσιαστικοί.

Παρθένος

Μην κάνετε βιαστικές εκτιμήσεις των καταστάσεων και μην δημιουργείτε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Διαχειριστείτε προνοητικά το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, αλλά ενδιαφερθείτε και για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση προνοήστε για την γραφειοκρατία που έχετε να αντιμετωπίσετε. Πρέπει να δεχτείτε τις ευκαιρίες που υπάρχουν για μια αλλαγή στην ζωή σας και οι οποίες έχουν ένα κόστος. Επιμεληθείτε την ψυχολογική σας ηρεμία και διατηρήστε την καλή σχέση με τον εαυτό σας. Οι μέρες αυτές θα δώσουν μια έμφαση στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Χειριστείτε τις έξυπνα και φανείτε στωικοί για τις δυσκολίες στα αισθηματικά σας. Αποφύγετε τέλος αντιθέσεις στην εργασία και στην οικογένεια.

Ζυγός

Οι μέρες είναι σύνθετες από καλές και δύσκολες στιγμές. Ακολουθήστε το ρεύμα της εποχής και των γεγονότων, εκτελέστε τις υποχρεώσεις σας συναντήστε αυτούς που θέλετε. Φροντίστε όμως να μην πείτε ψέματα, να μην αναμιχτείτε σε οτιδήποτε επιλήψιμο, να μην κάνετε λάθη τακτικής και να μην αποκρύψετε τίποτα από ανθρώπους που έχετε ζητήσει την βοήθεια τους. Κινηθείτε οργανωμένα στις μετακινήσεις σας, στα ταξίδια και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με διαπραγματεύσεις. Η επικοινωνία με ενδιαφέροντες ανθρώπους, ή κάποιες ευκαιρίες συνεννόησης δεν πρέπει να ατονίσουν καθώς προβλέπεται εξέλιξη από παράγοντες που δεν έχετε υπολογίσει. Ο παράγοντας της τύχης μπορεί να είναι φειδωλός αυτήν την εποχή, είναι όμως ουσιαστικός και προστατευτικός, έστω και αθέατος.

Σκορπιός

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, σας ρίχνει σε νέα αναστάτωση και σας αναγκάζει σε ορισμένες περιπτώσεις να μεταβάλλετε τις προτεραιότητές σας. Μην κάνετε παρακινδυνευμένες ενέργειες και προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας. Συναισθηματικά δεν θα λείψουν οι αντιξοότητες και κάποια έκτακτη υποχρέωση δεν θα μπορέσετε να την αρνηθείτε. Τα γεγονότα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία και σας βοηθούν να πάρετε πιο ξεκάθαρες θέσεις απέναντι τους. Κατάλληλο ακόμα είναι το διάστημα για όσους θέλετε να οργανώσετε καλύτερα τις επιδιώξεις σας, τις προσδοκίες από ένα υπάρχον οικονομικό σας σχέδιο και την προσέγγιση ανθρώπων με τους οποίους έχετε κοινό συμφέρον.

Τοξότης

Φανείτε ρεαλιστές στον τομέα των σχέσεων και στις επιδιώξεις αυτής της εποχής. Μια οικονομική βελτίωση συνεχίζει να καθυστερεί. Τα επαγγελματικά σας σχεδία θα πραγματοποιηθούν αν έχετε υπομονή, επίμονη και αν αποφύγετε αντιθέσεις με τους παράγοντες τους. Ο Άρης ανάδρομος στον Κριό εξακολουθεί να φτάνει κάποιες καταστάσεις στα άκρα και να δημιουργεί αντιξοότητες τις οποίες δεν είχατε υπολογίσει. Καθώς ετοιμάζεστε για ριζικές αλλαγές δείτε με ρεαλισμό το περιβάλλον και πάρτε αποφάσεις καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα διατηρεί ψηλά την αντίληψη και τη θέλησή σας. Η περίοδος  θα διατηρήσει τον ψυχισμό σας σε συχνή αναστάτωση, ιδιαίτερα όταν γίνεστε και εσείς απρόβλεπτοι και όταν προσπαθείτε να διασκεδάσετε μια δύσκολη κατάσταση που βιώνουν άλλοι άνθρωποι, είτε του στενού, είτε του ευρύτερου περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως

Εσείς πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε λάθη τακτικής ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα και κατά δεύτερο στις κοινωνικές σας σχέσεις. Φροντίστε να είστε ήρεμοι, να ξεκουράζεστε αρκετά και να προγραμματίζετε τις δραστηριότητες σας. Προσαρμοστείτε στο περιεχόμενο του πορτοφολιού όσον αφορά τα καθημερινά σας έξοδα. Τα αισθηματικά σας μπορεί να είναι καλύτερα με συχνές παύσεις αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Το περιβάλλον όμως θα χρειαστεί την συμπαράσταση σας και αυτό δεν μπορείτε να το αρνηθείτε και κατά συνέπεια σας επιφορτίζει. Η Σελήνη σε πρώτο τέταρτο στο ζώδιό σας στις 24 αναπτερώνει το ηθικό σας, βοηθά την συνέχεια σε μια κοινωνική σας δραστηριότητα και προβάλλει σημαντικά τις ποιότητές σας. Μην παραξενευτείτε λοιπόν όταν διαπιστώσετε ότι αυξάνει το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος

Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό  ανακυκλώνει τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Σας δίνεται όμως η ευκαιρία να τα λύσετε. Στόχοι, ταξίδια, διακανονισμοί και σημαντικές συζητήσεις παίρνουν μεγαλύτερη έκταση και φανερώνουν τις πλευρές εκείνες από τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε τις δύσκολες για εσάς εξελίξεις και επιπτώσεις. Εκμεταλλευτείτε ότι καλό σας συμβαίνει και απομακρυνθείτε από οτιδήποτε δύσκολο και βαρετό. Στα αισθηματικά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο η φαντασία και η πρωτοβουλία η δική σας, η οποία θα φέρει αποτελέσματα και θα σας ικανοποιήσει

Ιχθείς

Τα προβλήματα αυτής της περιόδου είναι λιγότερο σημαντικά από ότι πιστεύετε. Η έλλειψη μαχητικότητας μπορεί να σας δημιουργεί άγχη αλλά και ο εκνευρισμός που δεν επιδιώκει την λύση δεν ωφελεί σε τίποτα. Αν θέλετε κάτι ουσιαστικά να αλλάξει ξεκαθαρίστε οριστικά τα πράγματα, διαφορετικά δεχτείτε τα όπως είναι και συνεχίστε την ζωή σας χωρίς διαμαρτυρίες και άγχη. Έχετε πολύ δουλειά και περισσότερη κούραση γιατί δεν είστε αρκετά οργανωμένοι. Παραδεχτείτε τις αδυναμίες σας και βρείτε έξυπνο τρόπο να τις καλύψετε. Οι άλλοι θα έχουν μερίδιο ευθύνης και θα πρέπει να τους το υποδείξετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το στενό περιβάλλον θα σας κουράσει και στα ερωτικά η κατάσταση τείνει να εκτραπεί. Οι μυστικές σχέσεις πρέπει να παραμείνουν μυστικές και ελεγχόμενες.

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement

ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές Προβλέψεις από 19/10 εώς 25/10: Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα

Ερωτικές Προβλέψεις από 19/10 εώς 25/10: Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα

Ε ρε γλέντια που θα έχουμε αυτή την εβδομάδα! Μόλις την πρώτη της κιόλας μέρα έχουμε το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω και ταυτόχρονα το τρίγωνο του τελευταίου με την πονηρούλα Αφροδίτη στην Παρθένο, με καταστάσεις για γέλια και για κλάματα για αυτούς/ες που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο και φυσικά ξανά-μανά μια αντίθεση Ερμή (ανάδρομου) στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο, που
δοκιμάζει τις αντοχές και τα νεύρα των Σταθερών και Παρορμητικών του α’ δεκαημέρου.

Στις 21, έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στις 24 με τον Κρόνο για να μην ξεχνιέται και το γ’ δεκαήμερο
και στις 23 τον Ήλιο να περνά στον Σκορπιό! Μάλιστα στις 25 θα κάνει
και μια σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή για να ξαναθυμίσει παλιές καλές ερωτικές
στιγμές σε όσους/ες είναι γεννημένοι/ες το α’ δεκαήμερο!

Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι θα γίνει στα αισθηματικά του κάθε ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ 

Εσύ που ανήκεις στο β’ δεκαήμερου τρελαμένος θα είσαι, με κόπο θα συγκρατείσαι
κι η αλήθεια είναι ότι «τραβάς» πολύ, το θέμα όμως είναι ότι πιο πολύ
φαίνεσαι να κολλάς στο…

ΤΑΥΡΟΣ ❤

Η εβδομάδα αυτή έχει αρκετά για σένα που ανήκεις στο β’ και το γ’ δεκαήμερο, αφού
η Αφροδίτη σου φέρνει μπροστά στα πόδια σου πραγματικές ευκαιρίες. Τώρα το τι θα…

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤

Πολλά θα είναι τα ευτράπελα στα ερωτικά σου για σένα του β’ και του γ’
δεκαημέρου και δε θα ξέρεις, αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις με όσα σου
τυχαίνουν. Όχι δεν φταίει η…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤

Αυτή η εβδομάδα για σένα του β’ και του γ’ δεκαημέρου κρύβει παγίδες κι
είτε είσαι μόνος, είτε (πολύ περισσότερο) ζευγαρωμένος χρειάζεται μεγάλη
προσοχή γιατί στο τσακ είσαι να…

ΛΕΩΝ ❤

Για σένα του β’ κυρίως, αλλά και του γ’ δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα έχει
ευκαιρίες για τα ερωτικά σου, αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται από το πόσο θα
τις διακρίνεις και πόσο καλά θα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤

Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα έχει πολλά ραντεβού αυτή την
εβδομάδα, οπότε να αναμένεις κι εσύ του β’ και γ’ δεκαημέρου τα δωράκια σου.
Βέβαια, στις 19, θα νιώσεις σαν…

ΖΥΓΟΣ ❤

Εσύ του β’ δεκαημέρου θα αρχίσεις να χάνεις τον ύπνο σου, με τον Άρη ανάδρομο απέναντί σου, μάλιστα στις 19, μπορεί να έχεις μια μετωπική με το ταίρι σου, με αφορμή ή αιτία…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤

Ας ξεκινήσουμε από σένα του β’ και γ’ δεκαημέρου, αυτή τη φορά, αφού
περισσότερες πιθανότητες να βρεις αυτόν/η που ψάχνεις, είτε μέσα στον
περίγυρο σου είτε σε μια σου…

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤

Η κατάσταση για σένα του β’ και γ’ δεκαημέρου είναι όντως για γέλια
και για κλάματα καθώς πολύ φορτσάτα ξεκινάς την εβδομάδα, σε βαθμό
να θέλεις να τα σαρώσεις όλα, με…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤

Η αλήθεια είναι ότι εσύ του β’ δεκαημέρου δεν ξεκινάς με το δεξί την
εβδομάδα, αφού είναι πιθανό να τα πάρεις άγρια με μια συμπεριφορά, ίσως
και ατόμου της οικογένειάς σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤

Εσύ του β’ και γ’ δεκαημέρου, ενδεχομένως να είχες κρυφούς/ες θαυμαστές/
θαυμάστριες και τώρα να εμφανιστούν να εμφανιστούν στο προσκήνιο
και να αρχίσουν να σου κάνουν..

ΙΧΘΥΕΣ ❤

Κυρίως εσύ του β’ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα να χάσεις το κέφι
σου. Αν, μάλιστα, πίστευες ότι ήσουν ένα βήμα πριν την κατάκτηση του
τροπαίου, να περιμένεις ήττα και με…

astrology.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα: 24 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα: 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Ρισκάρετε να ξεκινήσετε κάτι που δεν θα τελειώσει ούτε γρήγορα ούτε ευχάριστα.
ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα βεβαιωθείτε ότι θα διοχετεύσετε στην απογοήτευσή σας με τον σωστό τρόπο.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Βαθιά μέσα σας, θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύεστε να παραδεχτείτε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό πως έχετε κάνει ένα μεγάλο λάθος.ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τα καινούργια κεφάλαια της ζωής σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τίποτα δεν είναι τέλειο, ούτε καν η σχέση σας – οπότε χαλαρώστε.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε πρόοδο στα προσωπικά σας εγχειρήματα και σχέδια.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το όνειρο δείχνει πάντα δρόμο σωστό. Αρκεί να βάζετε την καρδιά σας να κάνει μια βουτιά στη λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην επιτρέπετε στις δυσκολίες να σας αποπροσανατολίζουν και να ξεφεύγετε από την πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άστρα ευνοούν όλα τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά, τους φόρους και τις επενδύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να μετανιώσετε στη συνέχεια αν οι πράξεις σας προκαλέσουν προστριβές!

ΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε να μείνετε μακριά από κάθε είδους υπερβολή αυτή την περίοδο!

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 8 ζώδια που επηρεάζονται με τη σημερινή Νέα Σελήνη

Αυτά είναι τα 8 ζώδια που επηρεάζονται με τη σημερινή Νέα Σελήνη

Με τη σημερινή Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που γίνεται ανάμεσα σε Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω, καλούμαστε να
ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας, βάσει συγκεκριμένου προγραμματισμού και με κινήσεις στρατηγικής σημασίας.

Όπως αναφέρει το astrology.gr o συναισθηματικός παράγοντας θα είναι εξ ίσου τονισμένος, ωστόσο, μπορεί να «θυσιαστεί» μπροστά
στο συμφέρον και να κάνουμε τελικά ό,τι επιτάσσει η λογική και μάλιστα χωρίς καμία καθυστέρηση. Δεν αποκλείεται να γίνουμε αυστηροί, να πάρουμε μέτρα και αποφάσεις
που περιορίζουν ή να κάνουμε όλα όσα θεωρούμε αναγκαία, προκειμένου να κλείσουμε εκκρεμότητες και πρακτικά ζητήματα ή να επιτύχουμε οτιδήποτε έχουμε σχεδιάσει.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Παρθένοι συνδυάστε μυαλό και συναίσθημα, πρόγραμμα και συγχρονισμένες κινήσεις, για να προασπίσετε τα συμφέροντά
σας και να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά τα πλάνα σας για την προσωπική σας ζωή!

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες καλά τα σχέδια και τα πλάνα, αλλά για να ευοδωθούν χρειάζονται καθαρή οπτική και να
είναι μελετημένα με την παραμικρή λεπτομέρεια. Αν δεν γίνετε αυστηροί με σας για να μην παρεκκλίνετε, μην περιμένετε η άλλη πλευρά να το κάνει, όποια κι αν είναι.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ξέρετε ποια είναι η άκρη του νήματος στα ερωτικά ή τα
οικονομικά σας κι όσο πιο σύντομα το ξεμπερδέψετε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

mag.sigmalive.com

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα (Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020)

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα (Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020)

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια:

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες ξυπνούν την επιθυμία σου να χειριστείς τα μικρά προβλήματα στη λίστα των υποχρεώσεων σου. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που η συγκέντρωση σου αποσπάται από περιστάσεις που συνωμοτούν για να σε εμποδίσουν να κάνεις αυτά που θέλεις. Η διαίσθηση σου είναι εξαιρετική για επιχειρηματικά και οικονομικά θέματα. Σταμάτα να είσαι γκρινιάρα με τον ερωτικό σύντροφο σου καθώς έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πάντα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ανταποκριθείς στο διακριτικό φλερτ ενός συνεργάτη.

Ταύρος

Η σημερινή διέλευση της Σελήνης ενθαρρύνει τον αυθορμητισμό σου. Μπορεί να διαπιστώσεις πως οι άλλοι ανησυχούν λίγο για τα δικά τους ζητήματα και να παρατηρούν τα δικά σου λάθη, προκαλώντας σου μια απογοήτευση. Μπορείς να προβάλλεις τις ικανότητες σου στα εργασιακά χωρίς όμως να γίνεσαι προκλητική. Τρυφερές είναι οι στιγμές που περνάς με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι επιτυχίες σου είναι πολλές αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Κάνε μια ιδιαίτερη προσπάθεια σήμερα για να φροντίσεις τον εαυτό σου τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Κάνε ένα διάλειμμα από τις απαιτήσεις της μέρας και ξεκουράσου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ικανοποιητικές έστω και αν δεν είναι τόσο ορατές ακόμα. Ήρεμη και γλυκιά είναι η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επαναπροσέγγιση του παρελθόντος αξιολόγησε τη αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.

Καρκίνος

Μπορεί σήμερα να είναι λίγο δύσκολο να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου, όμως θα πρέπει και αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια. Απόφυγε να σπαταλάς ενέργεια σε θέματα και καταστάσεις που δεν μπορείς να αλλάξεις. Μην αναλαμβάνεις καθήκοντα άλλων στα εργασιακά και μάθε να αρνείσαι κάποιες φορές. Η κυκλοθυμία σου δεν αφήνει τον ερωτικό σύντροφο σου να σε πλησιάσει καθώς δεν βρίσκει τον τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση είναι καιρός να κάνεις την προσπάθεια σου, βάζοντας τις προσωπικές ανασφάλειες σου για λίγο στην άκρη.

Λέων

Μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση σήμερα κυρίως στο να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Φρόντισε να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά που δεν μπορείς να αλλάξεις και να δεις τη θετική πλευρά. Η συζήτηση θα βοηθήσει στο να βρείτε κοινές λύσεις στα όσα σας απασχολούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Με το να κουκουλώνεις τα πράγματα μεγαλώνεις τις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέα πρόσωπα και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου.

Παρθένος

Η Σελήνη ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο ηλιακό 2ο οίκο σου και ίσως να είναι δύσκολο να πάρεις σήμερα αποφάσεις. Άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και μην πιέζεσαι περισσότερο. Επικεντρώσου περισσότερο στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Η κτητική διάθεση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να προκαλέσει ακραίες καταστάσεις. Βρες τις ισορροπίες και κυρίως βρες τα με τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να ασχολείσαι με ανούσια φλερτ και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε κάτι πιο ουσιαστικό και σταθερό.

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει τις συναισθηματικές σου ανάγκες πιο πολύ στην επιφάνεια. Ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο να εκφράσεις τον εαυτό σου και πιθανά να διαστρεβλώσεις μόνη σου την εικόνα σου. Υπάρχει φρέσκια ενέργεια γύρω στα εργασιακά και η μάθηση, οι μελέτες και η επικοινωνία σε ενθουσιάζουν. Μην γίνεσαι τόσο απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Ρίξε λιγάκι τους τόνους και ενδιαφέρσου και για τους δικούς του προβληματισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε έχει ενθουσιάσει όμως καλά θα κάνεις να κρατάς μικρό καλάθι.

Σκορπιός

Μπορείς να ξεπεράσεις άγχη και φοβίες σου, αρκεί να ασχοληθείς σοβαρά με τον εαυτό σου και να του αφιερώσεις χρόνο. Ενώ συνήθως λειτουργείς περισσότερο με στρατηγική στα εργασιακά, σήμερα φαίνεται να παίρνεις γρηγορότερα αποφάσεις και ίσως να λες και πράγματα που δεν πρέπει. Μην κρατάς ανούσια μυστικά απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου και κυρίως μην μπλέκεσαι σε παράλληλες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις με τόση ευκολία νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Δεν είναι ιδανική η στιγμή για συγκέντρωση μιας και είναι πολλοί οι περισπασμοί που δέχεσαι σήμερα. Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας υπογραμμίζει την ανάγκη σου για χαλάρωση και καλή παρέα. Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο θερμή με τον ερωτικό σύντροφο σου. Έχετε αποξενωθεί τελευταία κι αυτό δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ την κοινωνικότητα σου προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και καλά θα έκανες να τις εκμεταλλευτείς.

Αιγόκερως

Σχέδια που φαίνονται πολλά υποσχόμενα ίσως χρειαστούν κάποιες προσαρμογές ή να σημειώνουν και καθυστερήσεις. Ίσως να μην νιώσεις έτοιμη να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Σε λίγες μέρες η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει. Αισθάνεσαι αρκετά δυναμική στα εργασιακά παρόλο που ακόμα δεν είναι εύκολο να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους στόχους σου. Πάρε πρωτοβουλίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και καταλάγιασε της αρχηγικές σου διαθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ τον εργασιακό χώρο σου ένα φλερτ χρειάζεται προσοχή.

Υδροχόος

Η ανταλλαγή αισθητικών απολαύσεων, ιδεών και δραστηριοτήτων μπορεί να αναθερμάνει τις σχέσεις σου με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Οι ευθύνες στα εργασιακά μοιάζουν να σε πνίγουν όμως φαίνεται να τα καταφέρνεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην αποξενώνεις και μην κρατάς μακριά τον ερωτικό σύντροφο σου απ’ τις δικές σου δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες και έντονο φλερτ δεν σε αφήνουν να σκεφτείς το άδειο μαξιλάρι σου.

Ιχθείς

Πάρε τα πράγματα και προώθησε τα σχέδια σου βήμα βήμα για καλύτερα αποτελέσματα. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου στα εργασιακά που προσπαθεί να σε προστατεύσει από παγίδες και κακοτοπιές. Η ζήλια και η καχυποψία αρκετά συχνά από πλευράς σου, δημιουργούν σύννεφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου και κράτα το στόμα σου κλειστό. Εσύ που είσαι μόνη, γοητεύεις τους πάντες με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο.

Πηγή: Tlife.gr

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Αύγουστος 2020

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Αύγουστος 2020

Πώς θα είναι ο Αύγουστος για σένα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Πρόκειται για ένα μήνα που ο Άρης από το δικό σου ζώδιο πρωταγωνιστεί λόγω των τετραγώνων
που σχηματίζει και δημιουργεί αντιφάσεις, εντάσεις, ευχάριστα και απρόβλεπτα εμπόδια
και γεγονότα παράλληλα. Στις 3/8 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα –
Υδροχόου επηρεάζοντας τον τομέα των οικονομικών σου προκαλώντας σκαμπανεβάσματα.

Παρόλο που επιθυμείς διακοπές, ξεκούραση και ανεμελιά κάποιες εργασιακές υποθέσεις σου δεν σηκώνουν αναβολή και σε θέλουν στις επάρσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο που η
καθημερινότητα επανέρχεται, είναι ιδανικό για να επανεξετάσεις τους στόχους σου και να
θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου
στις 8/8 σου δημιουργεί την ανάγκη απομόνωσης με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Άλλωστε είναι καιρός να προφυλάξεις τη σχέση σου από τα αδιάκριτα
βλέμματα και να την αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Εσύ που είσαι
μόνη, στις 19/8 η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σου
υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη μια ξεκινά ο μήνας σου με εντάσεις που εντείνονται λόγω της Πανσελήνου στις 3/8 και δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις και την οικογένειά σου, από την άλλη η είσοδος
του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα 5/8 εξισορροπεί λίγο τα πράγματα ευνοώντας τις συζητήσεις
και την επίλυση των προβλημάτων. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις
αποφάσεις και τα λεγόμενά σου. Θα ήταν κρίμα να προκληθούν ανεπανόρθωτα τραύματα.

Παρόλο που ο Αύγουστος θεωρείται ένας μήνας ξεκούρασης
και διακοπών, οι εργασιακές σουυποθέσεις δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις.
Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες και διαπραγματεύσου
νέες προτάσεις και προκλήσεις προσγειωμένα και προσεκτικά.

Επίλεξε το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα για μια απόδραση με τον ερωτικό
σύντροφό σου και μια ανανέωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, ο Ερμής και ο Ήλιος
από το ζώδιο της Παρθένου στις 20 και 22/8 σου υπόσχονται κεραυνοβόλους έρωτες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος ξεκινά ουσιαστικά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 3/8 στον
άξονα Λέοντα – Υδροχόου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποφορτιστείς από την πίεση και το
άγχος που πέρασες το τελευταίο διάστημα. Οργάνωσε τις διακοπές σου και μην αφήσεις να
σε επηρεάσουν αρνητικά κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στο στενό, οικείο σου περιβάλλον.

Το πέρασμα του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 20 και
22/8 αντίστοιχα, ανεβάζουν τις ταχύτητές σου στα εργασιακά. Η επινοητικότητα σου
αναγνωρίζεται και κερδίζει τις εντυπώσεις, για αυτό και θα πρέπει αν είσαι σωστά
προετοιμασμένη για νέες προκλήσεις. Αν αισθάνεσαι πως κάποιοι συνάδελφοι
γίνονται λίγο ανταγωνιστικοί απέναντί σου προσπέρασέ το και μην πτοείσαι.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 σου δημιουργεί την ανάγκη
σταθερότητας και ασφάλειας στη συναισθηματική σου ζωή, για αυτό κι αν βρίσκεσαι σε
μια μόνιμη σχέση περνάς ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σου. Εσύ
που είσαι μόνη, αρκετά κοινωνικός προβλέπεται ο μήνας σου με νέες γνωριμίες
να δίνουν ενδιαφέρον και χρώμα στην καθημερινότητά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα μικρό διάστημα δοκιμασίας έμεινε να περάσεις ακόμα, για αυτό και μπορείς να
αρχίσεις να αισιοδοξείς. Από τις 8/8 που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο το κλίμα
γύρω σου αρχίζει να αποκαθίσταται. Με την Πανσέληνο στις 3/8 στον άξονα του Λέοντα –
Υδροχόου διαφύλαξε τις σχέσεις σου με αγαπημένα φιλικά σου πρόσωπα και μη γυρίζεις
σε γεγονότα που αφορούν στο παρελθόν.

Το παρασκήνιο καλά κρατεί στα εργασιακά, για αυτό κράτα τις ιδέες και τα
σχέδιά σου για τον εαυτό σου. Απόφυγε αντιπαραθέσεις και παιχνίδια εξουσίας που μόνο θα
βλάψουν το προφίλ και την εικόνα σου που με τόσο κόπο έχτισες.

Κλείσε εκκρεμότητες του παρελθόντος και περίμενε τη νέα Σελήνη
το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα για αποφάσεις.

Λάβε δράση και αποκατάστησε το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.
Μην του κρατάς μυστικά που μπορεί να σε εκθέσουν και μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα να
μπαίνουν ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να δημιουργήσεις νέες κοινωνικές επαφές,
να βρεις νέα ενδιαφέροντα και να διασκεδάσεις. Μην αποκλείεις κάτι
που δεν ευδοκίμησε στο παρελθόν να επανέλθει με καλύτερους οιωνούς.

ΛΕΩΝ

Ίσως θα μπορούσες να χαρακτηριστείς και η πρωταγωνίστρια αυτού του μήνα, καθώς η
Πανσέληνος στις 3/8 πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Ο Ερμής στις 5/8 περνά
στο δικό σου ζώδιο καθώς και η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στο Λέοντα.
Καιρός λοιπόν να ξεκαθαρίσεις τα θέματα που επιζητούν λύσεις και δυσκολεύουν τη
ζωή σου και αφορούν εργασιακά αλλά και συναισθηματικά.

Εκμεταλλεύσου τις καλές συγκυρίες στα επαγγελματικά και
θέσε τις βάσεις και τις στρατηγικές για τα μελλοντικά σχέδιά σου.

Φρόντισε στιγμές έντασης να τις αντιμετωπίσεις με διαλλακτικότητα και να αποφύγεις παρεξηγήσεις, διαφωνίες και υψηλούς τόνους. Να θυμάσαι πως ο Άρης από το ζώδιο του Κριού σου δίνει την εύνοια του σε κάθε περίπτωση. Οι πρώτες μέρες του μήνα η αλήθεια είναι πως επικρατεί μια ένταση
στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, ίσως γιατί αφήνεις εξωγενείς παράγοντες να επηρεάζουν
τη διάθεσή σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 8/8 στο ζώδιο του Καρκίνου αποκαθιστά
σταδιακά το κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη εμπιστεύσου τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται
στο δικό σου ζώδιο στις 19/8 και αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που φαίνεται να θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα,
κυρίως σε υποθέσεις που για κάποιο λόγο είτε φοβόσουν είτε τις κουκούλωνες
στην προσπάθειά σου να μην πληγώσεις κανέναν το προηγούμενο διάστημα.

Η Πανσέληνος στις 3/8 που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου
δεν δείχνει κάτι αρνητικό απέναντί σου αρκεί να μην δίνεις διαστάσεις. Προφύλαξε
τον εαυτό σου από το παρασκήνιο που επικρατεί στα εργασιακά και κράτα το στόμα σου
κλειστό. Μην λες και μην εμπιστεύεσαι τα σχέδια σου σε κανέναν.

Ήλιος και Ερμής στο δικό σου ζώδιο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα
ενισχύουν τις ικανότητές σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου.
Πιθανές νέες προτάσεις φέρε τες στα μέτρα σου και βάλε τους όρους σου. Ζητήματα και πληγές
του παρελθόντος μην τις επαναφέρεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.

Θάψε τες μέσα σου και αφού τις έχεις ήδη προσπεράσει ξέχασε τες. Αφιέρωσε
χρόνο στη σχέση σας και επιδιώξτε έστω και μικρές αποδράσεις προκειμένου να ξεκουραστείτε
και να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του
Καρκίνου στις 8/8 φέρνει ευκαιρίες στο δρόμο σου και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Στο χέρι σου είναι να τις αξιολογήσεις σωστά.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτόν το μήνα μπορείς να είσαι πιο αισιόδοξη, να εκφράζεις ευκολότερα τα
συναισθήματα και να ικανοποιείς τις ανάγκες σου. Να οργανώσεις τις διακοπές σου,
να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα και να απολαύσεις νέες δραστηριότητες.

Η Πανσέληνος στις 3/8 σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό και σου
υπενθυμίζει πως δεν θα πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο κυρίως για τα συναισθηματικά
σου. Αν πραγματικά νιώθεις πως κάποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί στη ζωή σου,
θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να τους κρατήσεις.

Αξιοποίησε τα ταλέντα σου στα εργασιακά και δώσε μεγαλύτερη έμφαση σε ό,τι αποδίδει
πραγματικά, καθώς έχεις την τάση να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Διατήρησε την
καλή σου εικόνα και τις σχέσεις σου με συναδέλφους σε ένα καλό επίπεδο.

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 σε κάνει πιο ευάλωτη
συναισθηματικά και μεγαλώνει την ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια.

Για αυτό μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες
λεπτομέρειες και μην δημιουργείς σύννεφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.
Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα υπόσχεται έντονη κοινωνικότητα,
νέες γνωριμίες και γιατί όχι και έναν μεγάλο καρμικό έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 3/8 είναι ευκαιρία να κλείσεις παλιές
εκκρεμότητες που αφορούν οικογενειακές και επαγγελματικές σου σχέσεις και υποθέσεις. Έτσι
θα καταφέρεις να απολαύσεις τις διακοπές σου έστω και αν ο προσωπικός χρόνος σου
φαίνεται να είναι περιορισμένος. Η είσοδος του Ερμή στις 5/8 στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει
νέα ερεθίσματα και προκλήσεις στα εργασιακά που προκύπτουν μέσα από συζητήσεις.

Φρόντισε να είσαι δίκαιη και αντικειμενική απέναντι σε
συναδέλφους και να τους δώσεις την ευκαιρία να αναδειχτούν, μιας και φαίνεται
να διαθέτεις έναν ηγετικό και αρχηγικό ρόλο.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 8/8 δημιουργεί έντονα συναισθήματα και
δίνει την ευκαιρία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου να αναζωπυρωθεί. Αν και
οι προσωπικές υποχρεώσεις σου περιορίζουν το χρόνο σου θα πρέπει να μην παραμελήσεις τον
άνθρωπο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα
ευνοϊκό. Νέες γνωριμίες επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή
σου για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρόλο που σε γενικές γραμμές ο Αύγουστος είναι ένας έντονος μήνας, εσύ έχεις
τη δυνατότητα να περάσεις καλά, να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις από την πίεση που
πέρασες το τελευταίο διάστημα. Για αυτό φρόντισε να καλύψεις τις υποχρεώσεις και
εκκρεμότητεςσου τις πρώτες μέρες του μήνα, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις χρόνο στον εαυτό σου.

Ο Ερμής στο Λέοντα και ο Άρης στον Κριό φέρνουν εύνοια
στα εργασιακά, αρκετές επιτυχίες, νέες ευκαιρίες και προκλήσεις.

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου μπορεί να δημιουργεί κάποια εμπόδια και ανατροπές, όμως εσύ δεν φαίνεται να πτοείσαι. Στις 20/8 που ο Ερμής αλλάζει θέση και περνά στο ζώδιο της Παρθένου ενισχύει ακόμα περισσότερο τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Σε άκρως
ερωτικό μετατρέπει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/8 το μήνα σου.

Ευκαιρία να περάσεις αισθησιακές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου, να περάσετε
καλά στις διακοπές σας και να αφήσετε για λίγο πίσω σας προβλήματα και έγνοιες
. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα
στη ζωή σου με την προοπτική να μείνει και να σταθεί δίπλα σου, ίσως και για πάντα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πρώτη εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση όμως
πολύ γρήγορα οι υποχρεώσεις επιστρέφουν και σου δημιουργούν άγχος. Η είσοδος του
Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις αρχές του μήνα, σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις τα
οικονομικά σου σε μια τάξη, να μειώσεις τις υποχρεώσεις σου, ακόμα και να βρεις
τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Η Πανσέληνος στις 3/8 στον άξονα του Λέοντα – Υδροχόου δημιουργεί εντάσεις στα
εργασιακά και επαναφέρει πιθανές εκκρεμότητες στο προσκήνιο. Μην
λες πράγματα που δεν πρέπει και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ. Το τελευταίο
δεκαήμερο του μήνα φαίνεται να είναι πιο ευνοϊκό για τα σχέδιά σου.

Μην σκαλίζεις παλιές ιστορίες και μην δημιουργείς
αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε την Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Καρκίνο
στις 8/8 να κάνει τη δουλειά της και να σας φέρει πιο κοντά.

Αφιερώστε κάποιες μέρες και επιδιώξτε μια απόδραση από την καθημερινότητα. Εσύ που
είσαι μόνη, ο Ερμής και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου το τελευταίο δεκαήμερο φροντίζει
για σένα και προετοιμάζει εκπλήξεις. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και μην ξεφεύγεις
από τον προϋπολογισμό σου. Μπορείς να περάσεις όμορφα ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αυτές που χρειάζονται την προσοχή σου αυτόν το
μήνα κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στις 3/8 δημιουργεί μια δυσαρμονική όψη με
τον Ουρανό και μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και προβλήματα. Ο φετινός Αύγουστος
φαίνεται να είναι λίγο διαφορετικός, μιας και ο χρόνος ξεκούρασης περιορίζεται αισθητά.

Μάθε να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου προκειμένου να
αποφύγεις τις κακοτοπιές στα εργασιακά. Εκκρεμότητες του προηγούμενου
διαστήματος επανέρχονται και χρειάζονται διευθέτηση.

Νέες συμφωνίες είναι προτιμότερο να τις αναθέσεις για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που
φαίνεται να είναι πιο ευνοϊκά τα πράγματα με τον Ήλιο στην Παρθένο αλλά και τη νέα Σελήνη
στο ζώδιο του Λέοντα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου επίσης χρειάζεται προσοχή.
Απόφυγε τις βίαιες αποφάσεις, συμπεριφορές και συμπεράσματα. Δώσε του τη
δυνατότητα να επανορθώσει ή να κατανοήσει, μιλώντας του για όλα αυτά που σε
δυσαρεστούν διατηρώντας χαμηλούς κυρίως τους τόνους.

Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 σε
παροτρύνει να εντοπίσεις ένα πρόσωπο που αρκετό καιρό τώρα προσπαθεί να σε
προσεγγίσει. Ένα μικρό φρένο στη διαχείριση και σπατάλη των οικονομικών σου θα σε
προστατέψει από μελλοντικά προβλήματα.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η δύσκολη περίοδος για σένα φαίνεται να έχει περάσει και τα πράγματα σταδιακά να παίρνουν
και να μπαίνουν στο δρόμο τους. Η Πανσέληνος στις 3/8 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου
σου δημιουργεί κάποια σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία καθώς φέρνει αλλαγές στην
καθημερινότητά σου και έκτακτες υποχρεώσεις. Επωφελήσου από την είσοδο του
Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 5/8 και τακτοποίησε εργασιακές εκκρεμότητες.

Διαπραγματεύσου έξυπνα και προς όφελος σου προτάσεις για νέες συνεργασίες.
Απόφυγε την εγωιστική συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου
και καλό θα ήταν να αναλάμβανε και ο καθένας τις δικές του
υποχρεώσεις, απέναντι στο σπίτι -αν μένετε ήδη μαζί.

Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικός και καυτός προβλέπεται ο μήνας για σένα καθώς
δεν λείπει το φλερτ, οι νέες γνωριμίες και οι νέες εμπειρίες. Κοίταξε να συγκρατήσεις την
καταναλωτική σου μανία καθώς φαίνεται να υπάρχουν τρύπες
που χρειάζονται άμεσα κλείσιμο.

Continue Reading

ΖΩΔΙΑ

Βίκη Παγιατάκη – Τα ζώδια της εβδομάδας 21- 27 Ιουνίου: Δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες

Βίκη Παγιατάκη – Τα ζώδια της εβδομάδας 21- 27 Ιουνίου: Δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες

Αναμένονται δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ προσοχή θα
απαιτήσει και η υγεία Ο χορός των καλοκαιρινών εκλείψεων για τα παρορμητικά
ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) ξεκινάει με την πρώτη έκλειψη που θα
συνοδευθεί από Νέα Σελήνη και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 21 στον Καρκίνο.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια σεληνιακή έκλειψη με Πανσέληνο στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Αναμένονται δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ προσοχή θα απαιτήσει και η υγεία. Οχι άσκοπο ρίσκο και καλό θα ήταν να επιδείξετε συμβιβαστικό πνεύμα.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 21 – 28 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές από πολλές απόψεις η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, καθώς χαρακτηρίζεται από δύο σημαντικά ουράνια φαινόμενα που σας επηρεάζουν. Το πρώτο είναι η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Καρκίνο και θα συνοδευθεί από μια Νέα Σελήνη. Μια επικείμενη χωροταξική αλλαγή για κάποιους από εσάς; Ανακαίνιση ή| ό,τι αφορά χώρους, ακίνητα και περιουσιακά; Επιβάρυνση από συγγενικά πρόσωπα;

Ολα αυτά παίζουν, όπως και η ασφάλεια του σπιτιού. Θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσοχή σε όλα αυτά και ακόμα σε υγεία, σχέσεις και συνεργασίες, καθώς αναδεικνύονται δυνατότητες αλλά και αδυναμίες. Επειδή στις 5 Ιουλίου θα ακολουθήσει μια ακόμα σεληνιακή έκλειψη που θα σας επηρεάσει, προτιμήστε να κλείσετε θέματα και εκκρεμότητες από την Τετάρτη έως και το Σάββατο στις 28 Ιουνίου.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος σας αποχαιρετά και αυτό είναι κάτι καλό για εσάς, αφού την 1η Ιουλίου σταματά και η επιβαρυντική επίδραση του Κρόνου προς το ζώδιό σας, την οποία νιώσατε ποικιλοτρόπως
όλοι σας από τις 23 Μαρτίου και μετά. Αυτή η… προπόνηση θα σας είναι χρήσιμη,
γιατί στις 18 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει να σας επηρεάζει και πάλι
και αυτήν τη φορά για ένα μεγαλύτερο διάστημα.

Θα είναι προς το συμφέρον σας, λοιπόν, αν έχετε σημαντικά θέματα προς αντιμετώπιση που μπορούν να περιμένουν να τα μετακυλήσετε για μετά την 1η Ιουλίου που η εύνοια θα είναι σταδιακά μεγαλύτερη. Την 21η Ιουνίου στο ζώδιο του Καρκίνου θα πραγματοποιηθεί μια ηλιακή έκλειψη που θα ακολουθηθεί από Νέα Σελήνη. Μάλλον ξώφαλτσα μπορεί να σας επηρεάσει ή λίγο περισσότερο αν συνεργάτες ή συγγενικά και αγαπημένα σας πρόσωπα ανήκουν στον Κριό, τον Ζυγό, τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και βέβαια η τελευταία ενός αρκετά δύσκολου και
κουραστικού διαστήματος που ξεκίνησε γύρω στις 14 Μαΐου. Λίγη υπομονή ακόμα, λίγη
προσοχή και ψυχραιμία να περάσετε τον… κάβο. Από τις 29 και μετά σταδιακά θα μπορέσετε να
ανασυνταχθείτε, να κάνετε βελτιώσεις όπου χρειάζεται και να θέσετε νέες προτεραιότητες
που θα αντιπροσωπεύουν περισσότερο τους στόχους αλλά και τις επιθυμίες σας.

Εως αυτή την ημερομηνία, όμως, θα έχετε δει πιο καθαρά με ποιον τρόπο και με ποια άτομα θα πάτε παρακάτω. Αν έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο ή έντονο προβληματισμό με μια συνεργασία, μια σχέση ή μια επιλογή που πρέπει να κάνετε και θέλετε μεγαλύτερη καθαρότητα και σιγουριά, προτιμήστε να ενεργήσετε από τις 29 και ύστερα.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα για εσάς η τελευταία του Ιουνίου και πώς θα μπορούσε
να ήταν διαφορετικά, αφού στο ξεκίνημά της πραγματοποιούνται μια ηλιακή έκλειψη και μια
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 21. Χρόνια πολλά και καλά για τα γενέθλιά σας που ξεκινούν φέτος
αυτή την ημέρα -και λέω φέτος γιατί δεν ξεκινούν πάντα την ίδια ημερομηνία-, τα οποία
ομολογουμένως θα είναι κάπως εντυπωσιακά και θα απαιτήσουν ψυχραιμία και προσοχή.

Βλέπετε, θα ακολουθήσουν μια σεληνιακή έκλειψη με Πανσέληνο στις
5 Ιουλίου, που όσο να ’ναι θα ταράξουν κάπως τα νερά. Σοβαρές αποφάσεις και ενέργειες που
μπορεί να αφορούν τις σχέσεις, τις συνεργασίες, την υγεία και τη ζωή σας γενικότερα
ευνοούνται κάπως περισσότερο από την Τετάρτη έως και το Σάββατο.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

ΛΕΩΝ

Λίγη υπομονή ακόμα στην τόση που έχετε κάνει από τις 23 Μαρτίου και μέχρι
τώρα. Αυτή είναι και η τελευταία ρευστή, σύνθετη, κουραστική ή ανασφαλής
εβδομάδα ενός δύσκολου διαστήματος που ξεκίνησε σε αυτή την ημερομηνία.

Το συναπάντημα με τον επιβαρυντικό Κρόνο που ξεκίνησε τότε ολοκληρώνεται
προς το παρόν -και λέω προς το παρόν γιατί θα τα… ξαναπείτε από τις
18 Δεκεμβρίου και μετά-, αλλά μην περιμένετε τις ίδιες επιδράσεις του.

Από τις 29 Ιουνίου και μετά και ακόμα καλύτερα από τις 2 Ιουλίου θα υπάρξουν
σταδιακά και κάποια καλύτερα πράγματα για εσάς. Αυτά θα ξεκινούν από τη διάθεσή σας
και θα επεκτείνονται στην εργασία, στα οικονομικά αλλά και στις διάφορες σχέσεις σας.
Δύναμη και αποφασιστικότητα θα σας προσφέρει και ο Αρης από τις 29 και μετά.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος τείνει να ολοκληρώσει τον κύκλο του και αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία ενός δύσκολου διαστήματος για εσάς που ξεκίνησε γύρω στις 14 Μαΐου. Επιστρατεύστε, λοιπόν, την υπομονή, την προσοχή και την ψυχραιμία σας και ό,τι μπορείτε να μεταθέσετε για την επόμενη εβδομάδα σίγουρα θα είναι προς το συμφέρον σας. Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια ηλιακή έκλειψη που θα συνοδευθεί από μια Νέα Σελήνη. Τα δύο αυτά φαινόμενα θα πραγματοποιηθούν στις 21 στον Καρκίνο και μπορεί να φέρουν αναβολή, καθυστέρηση ή όχι την εξέλιξη που θα επιθυμούσατε σε κάποιο σχέδιό σας. Δεδομένου ότι και ο… επιθετικός και ανταγωνιστικός Αρης βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, καλό θα είναι να επιδείξετε ανοχή και συμβιβαστικό πνεύμα όπου υπάρχουν διαφορές.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούνιος οδεύει προς το τέλος του και μάλλον αρχίζει κάπως να δείχνει περισσότερο τα… δόντια του παρά την καλή του πλευρά προς εσάς. Η εβδομάδα ξεκινάει με μια επιθετική θα μπορούσαμε να πούμε ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο την Κυριακή και θα συνοδευθεί από Νέα Σελήνη. Παράλληλα, ταλαιπωρείστε από την αρνητική επίδραση του Ερμή, ο οποίος δημιουργεί μπερδέματα, αναβολές και καθυστερήσεις σε κάποια από τα σχέδιά σας. Να είστε προσεκτικοί σε συμφωνίες, σπουδές, μετακινήσεις, μετακομίσεις και κάθε είδους έντυπο και έγγραφο. Δεδομένου ότι το ξεκίνημα του Ιουλίου θα φέρει και μια άλλη έκλειψη που θα σας επηρεάσει, αξιοποιήστε με κάθε τρόπο, είτε για να διευθετήσετε διαφορές είτε για να κλείσετε εκκρεμότητες, τις ημέρες από την Τετάρτη έως και την Κυριακή στις 28.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ποικιλοτρόπως κουρασμένους σας βρίσκει η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, η οποία γενικότερα δεν μπορεί να πει κανείς ότι παρέχει ιδιαίτερη εύνοια σε κάποιο ζώδιο. Η ηλιακή έκλειψη και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στο ζώδιο του Καρκίνου δεν θα αφήσουν και πολλούς ανεπηρέαστους. Γεγονός, πάντως, είναι πως ό,τι αρνητικό συμβαίνει πια είναι μάλλον… εξασθενημένο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι και πιο εύκολα αντιμετωπίσιμο. Τα σημαντικά και τα σοβαρά, όμως, που μπορείτε να μεταθέσετε για μετά την 1η Ιουλίου μάλλον θα έχουν κάπως καλύτερη τύχη. Δοσοληψίες με το Δημόσιο ή τη Δικαιοσύνη και ακόμα ό,τι σχετίζεται με ταξίδια, ξένους και εξωτερικό επιβαρύνονται με κάποιον τρόπο και δεν φέρνουν το αποτέλεσμα που θα θέλατε.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος δηλώνει αποχώρηση -προς μεγάλη σας χαρά, αφού ο Ιούλιος σε αρκετά θα είναι καλύτερος-, αλλά αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά απρόβλεπτη και θέλει προσοχή. Ιδιαίτερα από εσάς που έχετε γεννηθεί μέσα στον Δεκέμβριο. Εσείς να μην εξιδανικεύετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και  να επιζητάτε την καθαρότητα παντού. Επίσης να προσέξετε τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας, ιδιαίτερα αυτά που μοιράζεστε με άλλους. Ακόμα ασφάλειες, συντάξεις, αποζημιώσεις, μετοχές, διατροφές και κληρονομικά. Από τις 29 Ιουνίου και μετά θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες για εσάς και θα μπορέσετε να κυνηγήσετε κάτι καλύτερο στα σχέδιά σας και να προχωρήσετε κάποια σημαντική σας σχέση.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούνιος οδεύει προς το τέλος του και τα σήματα που αρχίζει να στέλνει από αυτή την εβδομάδα μάλλον δεν είναι και τόσο καθησυχαστικά ως προς την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Ποιων πραγμάτων; Γενική πρόβλεψη βλέπετε είναι αυτή και όχι εξειδικευμένη, αλλά ο τομέας που θα δεχτεί τη μεγαλύτερη πίεση είναι αυτός που περιλαμβάνει συνεταιρισμούς, γάμο, σχέσεις και συνεργασίες.

Αυτά λέει η ηλιακή έκλειψη και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθούν απέναντί σας στον Καρκίνο την Κυριακή στις 21. Μάλλον κάτι αλλάζει στο αντικείμενο; Στον τρόπο ή τον χώρο εργασίας; Διαμονής; Αυτό είναι το πρώτο λάκτισμα και τα περισσότερα θα φανούν στην επόμενη έκλειψη στις 5 Ιουλίου. Εσείς να είστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι, γιατί τώρα… ψήνονται πράγματα που θα φανούν αργότερα.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος σε αποχώρηση και αυτό είναι αρκετά καλό για εσάς, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι μέσα στον Ιανουάριο. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Ιούλιος έρχεται με άλλη… ατζέντα, η οποία μάλιστα είναι και περισσότερο ευνοϊκή. Προς το παρόν, όμως, υπάρχει ακόμα αυτή η εβδομάδα, η οποία μάλιστα ξεκινάει με μια ηλιακή έκλειψη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον Καρκίνο και θα συνοδευθεί από Νέα Σελήνη. Παρόλο που δεν σας επηρεάζει άμεσα και καθοριστικά κάπου, μπορεί να αναδείξει αδυναμίες ή «αρρυθμίες» στα επαγγελματικά αλλά και στη φυσική σας κατάσταση.

Οπως και να έχει, από την Κυριακή στις 28 και μετά θα μπορείτε να κάνετε πιο αποτελεσματικές κινήσεις όχι μόνο στο να διορθώσετε πράγματα αλλά και στο να ενεργήσετε σύμφωνα με τα συμφέροντα και τις επιθυμίες σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή 28.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου αυτή και μάλλον θα βιάζεστε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αφού είναι αυτή που κλείνει έναν κουραστικό και δύσκολο κύκλο που ξεκίνησε γύρω στις 14 Μαΐου. Λίγη προσοχή και λίγη υπομονή ακόμα, γιατί κάθε φορά που ξεκινάει ένας τέτοιος κύκλος αλλά και κάθε φορά που κλείνει υπάρχει ένα αξιοσημείωτο γεγονός και όχι πάντα εύκολο.

Αν πρέπει να αποφασίσετε, λοιπόν, κάτι σημαντικό ή να προχωρήστε σε πιο σίγουρη δράση, προτιμήστε μετά τις 28. Αυτό αφορά και κάποια σχέση επαγγελματική, συγγενική, φιλική ή αισθηματική που δεν ξέρετε πώς να την αντιμετωπίσετε. Αν μάλιστα συμβαίνει να είστε γεννημένοι μέσα στον Μάρτιο, αυτό ισχύει περισσότερο. Ο… παραπλανητικός Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την κρίση σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.

ethnos.gr

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
ΥΓΕΙΑ9 hours ago

Κορωνοϊός – Πνευμονία: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για αυτή τη σοβαρή λοίμωξη

Entertaiment9 hours ago

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Παραμένει ορκισμένος εργένης – «Δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου, ούτε έχω δεχθεί»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ9 hours ago

Europa League, ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1- Γλίτωσε τα χειρότερα

Cinema10 hours ago

«Social Dilemma»: Τα πάντα είναι στο χέρι σου – ή μήπως όχι;

Entertaiment10 hours ago

Πάολα: Στην κηδεία του βιολιστή Ζήση Κασιάρα με τον πρώην σύζυγό της

Entertaiment10 hours ago

Pop Up: Η 38χρονη Έλενα Μπάση αφιέρωσε το «Σκλάβα» στον Γιώργο Τσούλη και έγινε χαμός

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ11 hours ago

Γιωσαφάτ «Αγάπη είναι να μην περιμένεις να πάρεις αλλά να θες να δώσεις, χωρίς αντάλλαγμα..»

ΕΛΛΑΔΑ11 hours ago

Γραμμή άμυνας με μάσκες παντού και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00.30 έως τις 05.00 το πρωί

Entertaiment15 hours ago

Έλενα Τσαγκρινού: Η εξομολόγηση για τη μάχη του Mike με τον καρκίνο

ΕΛΛΑΔΑ15 hours ago

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ολόκληρη η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση – Ποιοι οδηγούνται στη φυλακή και ποιοι μένουν εκτός

Entertaiment1 day ago

Μάρκος Σεφερλής: Στα δικαστήρια με τον σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη για την ταινία «Χαλβάη 5-0»

Entertaiment1 day ago

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω με τον Φίλιππο και η νέα «παράνομη» επιχείρηση του Κωνσταντή

ΕΛΛΑΔΑ2 days ago

Άγιος Στέφανος: Το σπαρακτικό γράμμα του ιδιοκτήτη του γηροκομείου που αυτοκτόνησε

Entertaiment1 day ago

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η νέα φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του

ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 day ago

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ LIVE: Η «ερυθρόλευκη» πρεμιέρα στο Champions League

ΚΟΣΜΟΣ1 day ago

Μετά τη Βρετανία και η Γαλλία στο «έλεος» του κορωνοϊού: Πάνω από 26.000 τα νέα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ2 days ago

Κορωνοϊός: Εκρηκτική άνοδος με 865 νέα κρούσματα – 331 στην Αττική και 181 στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ1 day ago

Μάσκα παντού και… σπίτι τη νύχτα: Τα κρούσματα φέρνουν μέτρα – Ίσως τα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης

Entertaiment10 hours ago

Πάολα: Στην κηδεία του βιολιστή Ζήση Κασιάρα με τον πρώην σύζυγό της

Entertaiment10 hours ago

Pop Up: Η 38χρονη Έλενα Μπάση αφιέρωσε το «Σκλάβα» στον Γιώργο Τσούλη και έγινε χαμός

Cinema10 hours ago

«Social Dilemma»: Τα πάντα είναι στο χέρι σου – ή μήπως όχι;

Entertaiment10 hours ago

Πάολα: Στην κηδεία του βιολιστή Ζήση Κασιάρα με τον πρώην σύζυγό της

Entertaiment10 hours ago

Pop Up: Η 38χρονη Έλενα Μπάση αφιέρωσε το «Σκλάβα» στον Γιώργο Τσούλη και έγινε χαμός

ΕΛΛΑΔΑ11 hours ago

Γραμμή άμυνας με μάσκες παντού και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00.30 έως τις 05.00 το πρωί

Entertaiment15 hours ago

Έλενα Τσαγκρινού: Η εξομολόγηση για τη μάχη του Mike με τον καρκίνο

ΕΛΛΑΔΑ16 hours ago

Ο Μιχαλολιάκος παραδίδεται συνοδεία χρυσαυγιτών που βρίζουν

Entertaiment1 day ago

Μάρκος Σεφερλής: Στα δικαστήρια με τον σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη για την ταινία «Χαλβάη 5-0»

ΕΛΛΑΔΑ2 days ago

Κορωνοϊός: Εκρηκτική άνοδος με 865 νέα κρούσματα – 331 στην Αττική και 181 στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ2 days ago

Μόσιαλος: Αυτοί πρέπει να κάνουν τεστ κορονοϊού ακόμα και κάθε βδομάδα!

ΕΛΛΑΔΑ3 days ago

Κορωνοϊός: Έκρηξη με 667 νέα κρούσματα – 250 στην Αθήνα – 125 στη Θεσσαλονίκη

Advertisement
Advertisement

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ